Сайт ФК "Водотиї-Соловей" (Водотиї, Соловіївка)

Головна » 2013 » Листопад » 7 » В місті Бердичеві відбулась фінальна частина футбольного турніру серед шкільних команд області!
00:05
В місті Бердичеві відбулась фінальна частина футбольного турніру серед шкільних команд області!
e-mailДрукPDF

Фінальна частина футбольного турніру серед шкільних команд області

В місті Бердичеві відбулась фінальна частина футбольного турніру серед шкільних команд області, в рамках шкільної спартакіади області. Перш ніж потрапити до фіналу команди змагались у своїх населених пунктах і райцентрах. 

 

У фінальній частині брали участь 9 найсильніших команд школярів області. В матчі за третє місце грали футболісти Брусилівського та Коростенського районів. Гра закінчилась з нічийним рахунком, тому переможця визначили пенальті. Фортуна була на боці школярів Брусилівського району. На висоті тут був воротар команди Євген Добровольський, який неодноразово рятував свої ворота. Команда отримали призи  за третє місце.
В поєдинку за перше місце зустрілись команди Бердичева та Ємільчинського району. Господарів підтримували звичайно ж глядачі та й відчували гравці команди впевненіше на своєму  футбольному полі. Команда Бердичева завоювала кубок чемпіонів серед школярів Житомирщини.
Переможців нагороджували представники обласного управління фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України, а також представники міської ради, які завжди підтримують спорт в місті Бердичеві.
Попереду в рамках обласної спартакіади школярів багато змагань з різних видів спорту. Переможці в них змагатимуться на всеукраїнському рівні.

 




Переглядів: 345 | Додав: arsenal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]