Сайт ФК "Водотиї-Соловей" (Водотиї, Соловіївка)

Головна » 2013 » Липень » 06

СК "Коростень" виборов перемогу у городницького "Полісся" 
З початку сезону футбольні чиновники запевняли, що фінали проводитимуться у тому населеному пункті, команда з якого перед цим виграла Кубок. Торік це було "Полісся” з Городниці, тож нинішній фінал мав би відбутися якраз на Новоград-Волинщині. Тож, проведення фіналу Кубка області у Бердичеві між городницьким "Поліссям” та СК "Коростень” стало певною несподіванкою для бердичевлян. 
Про зміну рішення керівництва обласної федерації офіційно стало відомо тільки за кілька днів до запланованого фіналу, хоча попередні чутки про це ходили дещо раніше. На трибунах Центрального стадіону Бердичева було відносно небагато глядачів (особливо, у порівнянні з нещодавнім дербі бердичівських команд), значна частина яких прибула з Коростеня, Новоград-Волинщини та Житомира. 
Гра була дійсно достойною фіналу, у якому важко було виділити котрусь із команд, а передбачити підсумковий результат не зумів би ніхто аж до останнього удару по м’ячу. 
Перший тайм завершився нічиєю - рахунок 1:1. Звичайно, такий рахунок не міг влаштовувати жодну із команд, тож найцікавіше мало очікувати на глядачів вже у другому таймі. Друга половина другого тайму вже була за коростенцями. Склалося враження, що поліщуки дещо п ... Читати далі »
Просмотров: 344 | Добавил: arsenal | Дата: 05.07.2013 | Комментарии (0)