Сайт ФК "Водотиї-Соловей" (Водотиї, Соловіївка)

Головна » 2013 » Лютий » 9 » Команди про яких ще не забули...
19:16
Команди про яких ще не забули...

Неодноразово брусилівський футбол потрапляв на шпальти обласних районних газет та сайтів. В останні роки матеріали були лише позитивні. Усіх вражала кількість команд у чемпіонаті. Та все ж таки хотілось трошки пройтись по негативу. Хотілось зачепити ті населені пункти в яких футболу немає.

 Водотиї зуміли розвалити команду в минулорічному сезоні. Із-за непоганих результатів у керівництва команди просто не було бажання продовжувати роботу з клубом. Так, ФК «Водотиї» зник з розіграшу нашого чемпіонату. По такому ж принципу зникли і ФК Осівці. Команда провалила першу половину чемпіонату і вирішила другу не розпочинати. Чи це правильно? Невже завжди треба залежати від результату? Особисто моя думка така: Аматорський футбол має існувати за рахунок ідеї та бажання. Наступна команда ФК Нові Озеряни. Ось тут трошки інакша ситуація. Здавалось команда показує добрі результати , але на попередній сезон не заявляється через проблеми в колективі.

 Усі ці села немаленькі і їхнє населення дозволяє створити собі футбольну команду. Проте сільські голови думають інакше. Особисто я не зустрічав села де б не працював у неділю бар, а ось де молодь займається спортом….. І що залишається? Піти у бар, який у вихідний день працює? Потрібно брати приклад з інших і навіть з маленьких сіл.

 Якщо такі населені пункти як: Ковганівка, Лазарівка, Покришів, незважаючи на їхню невеличку території, зробили у себе свято спорту , то про інші села нема що говорити. Скоріш за все головною причиною є просто ліниве керівництво, яке не може подарувати своєму населенню спортивне свято в селі.


                                                                                             


                                                                                                                                             
Юрій Литвиненко







Переглядів: 357 | Додав: arsenal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]