Сайт ФК "Водотиї-Соловей" (Водотиї, Соловіївка)

Головна » 2012 » Травень » 29 » Представляємо суперника: ФК "Здвиж" (Брусилів)
15:03
Представляємо суперника: ФК "Здвиж" (Брусилів)
У неділю на стадіоні "Мрія" (Брусилів) відбудеться гра між командами "Здвиж" (Брусилів) - "Соловей (Соловіївка)
початок матчу: 10-00 "Здвиж" (Брусилів)
Досягнення: чемпіон району 2011
Команда носить назву однойменну з назвою річки , яка протікає по території нашого району - "Здвиж". І що саме цікаве , це єдина команда на території району , яка має свого президента , - голову Брусилівської районної федерації футболу В.Й. Кузьменка. Керівником команди є Ігнатенко Віктор , який і тримає під контролем всі організаційні питання в команді. Базовим стадіоном команди є центральний стадіон селища.
Варто відзначити і той факт , що команда складається переважно з гравців , які з великим футболом знайомі вже не один рік , що свідчить про хорошу зіграність та порозуміння між гравцями в команді. Але , як показав дебютний сезон 2010 року , саме в тому сезоні те порозуміння та зіграність були напевно не на найвищому рівні , адже команда в підсумку фінішувала в середині турнірної таблиці.
А от наступний рік став "золотим" для "Здвижа". В сезоні 2011 року в порівнянні з сезоном 2010 кількість команд збільшилася з 10 до 14. Зрозуміло , що така ситуація тільки загострила боротьбу за чемпіонство , але не зупинила ФК "Здвиж". Під завершення сезону ситуація взагалі склалася цікаво. Вже другий рік поспіль чемпіон району визначався за додатковими показниками. "Здвиж" та "Рубін" фінішували відповідно на перший та другий сходинці. І лише за додатковими показниками "Здвиж" виборов золоті нагороди , залишивши срібні медалі "Рубіну".
Більше того , початок першості 2012 року знову приносить нам чимали сюрпризи. Знову кількість команд зростає до 15. І вже перші два стартові турі приносять чимало несподіванок. Когорта команд , які являються претендентами на нагороди , неочікувано втрачає очки. Таким несподіваним виявився старт і для "Здвижа". Вже в 2 турі чемпіон втрачає очки в з новачком чемпіонату ФК "Морозівка" , що викликало подив у всіх вболівальників.
Отже , як бачимо , легкого життя в цьому році чемпіонам не буде. Рівень футболу зростає і в цьому сезоні колективу Ігнатенка Віктора доведеться докласти чималих зусиль аби зробити золотий дубль чемпіонату , що ми їм звісно і бажаємо.
Матеріал виклав:
Литвиненко Юрій
Переглядів: 1301 | Додав: arsenal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]