Сайт ФК "Водотиї-Соловей" (Водотиї, Соловіївка)

Головна » 2012 » Травень » 27 » 4-й тур "Соловей" (Соловіївка) - "Олімпік" (Брусилів) 3:5
17:23
4-й тур "Соловей" (Соловіївка) - "Олімпік" (Брусилів) 3:5
4-й тур "Соловей" (Соловіївка) - "Олімпік" (Брусилів) 3:5

Склад команди: Бойко , Хоруженко , Остапенко , Демко , Лукасевич , Якимчук , Ганько , Литвиненко - к , Ступаченко, Боклан , Кучерчук
"Як у Ермітажі" - такі думки прийшли після цього поєдинку. Він був не просто нервовий. Його сценарій , за видовищністю та красою , дуже нагадував подорож залами відомого пітерського музею. Потрібно сказати , що "картини" і "експонати" цього разу були не тільки "справжні" , а й "живі". Підтвердженням цього є хоча велика кількість гольових моментів з обох боків.

У ролі "режисера" господарів виступив О. Ганько. Саме він в цей відрізок часу мав дві можливості розпечатати ворота "Олімпіка" , в другій - плямистий залетів у верхній кут воріт гостей 1-0. У свою чергу "Олімпік" спочатку зрівняв рахунок , а потім нереалізував суперможливість у вигляді виходу один на один з голкіпером.
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. У ньому також було багато цікавих моментів. Інша річ , що сталося більше забитих м'ячів. Після того як "Соловей" вигравав 3-2 , можна говорити , що на нашу гру вплинуло колективні непорозуміння... Але факт залишається фактом: виграв матч той , хто був наполегливіший.
Литвиненко Юрій
29.05.2012
Переглядів: 434 | Додав: arsenal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]